Ann Myers, în vârstă de 74 de ani, este o pensionară din Ohio care a recurs la un gest șocant pentru a-și putea plăti datoriile. Femeia se pare că a ajuns să jefuiască o bancă, după ce a fost fraudată online, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

"Unii o pot considera o victimă", ar fi mărturisit un agent de poliție pentru presa locală.

A jefuit o bancă la 74 de ani

Ann Myers susține că ar fi fost victima unei fraude online. În urma infracțiunii la care ar fi fost supusă, pensionara a rămas fără bani și în imposibilitatea de a-și plăti datoriile. Aceasta susține că a transferat unei persoane necunoscute sume colosale, luate cu împrumut de la apropiați. Femeia ar fi fost fraudată de 70.000 de dolari, primiți de la soră și de la un prieten. 

Pusă în situația de a-și plăti datoriile, Ann Myers, în vârstă de 74 de ani, a recurs la un gest șocant. Femeia a decis să jefuiască o bancă pentru a face rost de bani. În timpul jafului, Ann Myers s-ar fi folosit de o armă pentru a-i amenința pe oameni.

Citește și: VIDEO- Paștele vine înaintea salariilor. Puțini sunt cei care și-au pus bani deoparte pentru masa în familie. ,,Iei un pic din fiecare, și la prețurile care sunt, nu luați mare lucru''

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

femeie batrana

Agent de poliție: "Unii o pot considera o victimă"

[Sursa foto: istockphotos]

Ann Myers a fost ridicată de polițiști din propria locuință. Autoritățile ar fi găsit în mașina pensioanerei arma folosită în timpul jafului, haine, dar și o plăcuță de înmatriculare falsă.

În timp ce unele persoane o consideră pe Ann Mayers o victimă nevoită să acționeze pentru a se apăra, alții îi condamnă gestul, prin care a atentat la viața altor oameni.

Citește și: Motivul șocant pentru care o pensionară din Brașov ar fi fost amendată! Decizia luată de administrația locală. "Este anormal..."

masina de politie

Pensionara este acuzată de două infracțiuni

[Sursa foto: istockphotos]

"Unii o pot considera o victimă, dar Ann a amenințat viața și sănătatea oamenilor din bancă, jefuindu-i sub amenințarea armei", ar fi declarat un agent de poliție pentru ziarul local The Columbus Dispatch, conform antena3.ro.

Ann Myers se pare că este acuzată de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată cu o armă de foc și manipulare a probelor. În urma jafului din bancă, pensionara ar fi furat suma de 500 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si