Barbatul a povestit pentru alba24.ro, ca agresorul lui este amic cu un prieten de-al lui, dar nu intelege de ce l-a batut.

"Am fost pana la Obelisc si inapoi, am intrat in local la toaleta, cu gandul sa raman, pentru a doua oara in aceeasi zi, la un suc. Dupa cateva secunde de la intrarea in toaleta, a intrat un individ tuns chel, in jur de. 1.80 m, si a inceput sa imi aplice lovitura dupa lovitura in cap. Avea la mana ceva din fier. Nu a spus nimic, doar ma lovea. Am strigat dupa ajutor, ulterior a venit barmanul si a incercat sa deschida usa, dar nu a reusit. Eram cu un amic, cred ca ne urmarea deoarece era cu bicicleta si a lasat bicicleta in fata localului si a intrat dupa mine in baie si m-a lovit din spate, fara sa apuc sa ripostez", spune Nicodim Balosim.

" Il cunosc din vedere, pentru ca se plimba cu un amic de-al meu cu bicicleta zilele trecute.

L-am intrebat si urmeaza sa il intrebe cei de la politie pe amicul meu cine e, deoarece eu l-am intrebat pe Facebook si refuza sa imi spuna", mai precizeaza victima.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nicodim nu intelege motivul pentru care a fost agresat, mai ales ca nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

"Chiar nu am inteles nici pana in acest moment, deoarece nu am avut conflicte cu nimeni din oras, nici nu obisnuiesc sa cer bani imprumut sau sa dau, prima data am crezut ca a facut o confuzie. Cei de la politie cred ca l-a pus cineva sa ma bata", a mai spus albaiulianul.

Vezi aici mai multe fotografii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si