Close sidebar
Close sidebar

"Nu a spus nimic, doar ma lovea". Un barbat din Alba Iulia, lasat intr-o balta de sange in toaleta unui bar - Victima il cunoaste pe agresor: "E chel si are 1.80 metri"

Un barbat din Alba Iulia a povestit ca un tip chel l-a urmarit prin oras si apoi l-a prins intr-o toaleta si l-a batut pana l-a lasat intr-o balta de sange.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a povestit pentru alba24.ro, ca agresorul lui este amic cu un prieten de-al lui, dar nu intelege de ce l-a batut.

"Am fost pana la Obelisc si inapoi, am intrat in local la toaleta, cu gandul sa raman, pentru a doua oara in aceeasi zi, la un suc. Dupa cateva secunde de la intrarea in toaleta, a intrat un individ tuns chel, in jur de. 1.80 m, si a inceput sa imi aplice lovitura dupa lovitura in cap. Avea la mana ceva din fier. Nu a spus nimic, doar ma lovea. Am strigat dupa ajutor, ulterior a venit barmanul si a incercat sa deschida usa, dar nu a reusit. Eram cu un amic, cred ca ne urmarea deoarece era cu bicicleta si a lasat bicicleta in fata localului si a intrat dupa mine in baie si m-a lovit din spate, fara sa apuc sa ripostez", spune Nicodim Balosim.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

" Il cunosc din vedere, pentru ca se plimba cu un amic de-al meu cu bicicleta zilele trecute. L-am intrebat si urmeaza sa il intrebe cei de la politie pe amicul meu cine e, deoarece eu l-am intrebat pe Facebook si refuza sa imi spuna", mai precizeaza victima.

Nicodim nu intelege motivul pentru care a fost agresat, mai ales ca nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

"Chiar nu am inteles nici pana in acest moment, deoarece nu am avut conflicte cu nimeni din oras, nici nu obisnuiesc sa cer bani imprumut sau sa dau, prima data am crezut ca a facut o confuzie. Cei de la politie cred ca l-a pus cineva sa ma bata", a mai spus albaiulianul.

Vezi aici mai multe fotografii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI