Doamnelor si domnilor, cand este cald de-ti vine sa stai in maneca scurta, cand ploua torential si e frig de mai sa-ti iei cojocul! Vremea asta capricioasa este un adevarat calvar vestimentar. Stilistul nostru, vine insa cu sfaturi pretioase. Stati linistiti nu va minte ca la meteo.

Oltenii sunt invitati sa isi coloreze emotiile si prietenii, sambata, in Craiova de la ora 17! Festivalul Culorilor este o batalie de nuante care va aduce experienta de neuitat.

Iata ce se intampla la munte weekendul asta:

„Avem locuri disponibile in aceasta perioada, pentru cei ce vor sa vina sa petreca un sejur. Pretul este de 50 de lei de persoana, cazare si mic-dejun inclus”, a declarat proprietara unei pensiuni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bucurestenii pornesc in maratonul caloriilor arse, cu speranta sa bata recordul mondial la numarul de calorii consumate in 24 de ore.

Trupa Maroon 5 va sustine primul concert din România, duminica in Piata Constitutiei din Capitala. Daca va grabiti mai puteti sa prindeti un bilet!

Iubiti mancarea turceasca, dar nu stiti cum sa o preparati.

Va prezentam o reteta delicioasa de kebab!

Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet! Aveti grija ce faceti in weekend!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si