Cătălin Cîrstoiu spune că nu s-a retras din cursa pentru alegerile locale din București, dar "decizia politică trebuie să revină liderilor politici".

Citește și: VIDEO-Firea și Burduja, noii candidați la Primăria Capitalei. Coaliția PSD-PNL și-a retras sprijinul pentru medicul Cătălin Cîrstoiu

„Nu am luat decizia de face un pas înapoi, pentru că un medic nu abandonează niciodată”, spune Cîrstoiu în prima sa reacție după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este acum omul susținut de PSD pentru fotoliul de edil al Capitalei.

 

Mesajul lui Cătălin Cîrstoiu după răzgândirea liderilor PSD și PNL

Medicul Cătălin Cîrstoiu a publicat pe Facebook primul mesaj după ce a fost scos de coaliţie din cursa pentru Primăria Bucureşti şi înlocuit cu Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burudja (PNL).

"În ultima lună am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Împreună cu echipa mea de zi cu zi.  Am vrut să îmi pun la dispoziția oamenilor calitățile manageriale pe care le am.  Am crezut că este posibil să mă implic din exteriorul politicii și să încerc să schimb lucrurile", a scris mediul de la Spitalul Universitar.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul retras de PSD-PNL din cursa pentru primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul retras de PSD-PNL din cursa pentru primăria Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Am fost supus unor atacuri care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac și eu parte. Poate este momentul pentru o discuție aprofundată despre aceste probleme.  Medicii salvează vieți, oriunde lucrează.

Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată. În fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici.

Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru București.

Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu", a mai scris Cătălin Cîrstoiu.

Cîrstoiu: "Le mulțumesc bucureștenilor care mă apreciază"

Fostul candidal al alianței PSD-PNL a repetat că nu a avut o problemă de incompatibilitate prin concultații acordate în mediul privat, așa cum a fost acuzat în presă.

"Eu afirm încă o dată: nu sunt incompatibil. Pacienții își aleg unde se tratează. Nu eu. Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine. Tratați.  Eu le mulțumesc Bucureștenilor care mă apreciază", a scris Cătălin Cîrstoiu pe pagina sa de Facebook.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul retras de PSD-PNL din cursa pentru primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu

[Sursa foto: Facebook]

După o ședință-maraton de peste 13 ore, PSD și PNL au decis să nu mai meargă pe mâna medicului Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Liderii celor două partide au anunțat că-i aruncă în cursă pe Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Coaliția a stabilit că cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București.

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si