Ion Dutu-Stanchi -  Ne tineam unul de altul, de mana. Cand am auzit un sunet trenul era langa noi. Nu am mai avut timp sa reactionam sau sa sarim.
 
-Sa va puneti capat zilelor, este adevarat, sau nu?
-Este o minciuna ordinara, o minciuna ordinara.

Planul unei duble sinucideri, puse la cale de cei doi batrani, a fost pista pe care au pornit, initial, politistii.

Conturarea sinistrei ipoteze a pornit de la mecanicul trenului, sub rotile caruia o femeie a murit pe loc. Ranit si mult prea traumatizat de nenorocire, sotul ei nu a putut spune ce s-a intamplat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sotul supravietuitor sustine ca toate trenurile care intra in acea curba din Eforie Sud activeaza semnalelela acustice. De aceasta data, mecanicul nu ar fi dat niciun avertisment.

Ion Dutu-Stanchi: Nu sunt un sinucigas, lupt ca sa-mi reuseasca operatie de picior si sa o inmormantez. Nu stiu ce sa fac.  Nici nu stiu unde sa ma mai duc. Nu avem copii, suntem singuri pe lume..

Politia a deschis o ancheta. La fel si cei de la CFR, dar vinovatia mecanicului de tren e greu de dovedit, pentru ca cei doi traversau prin loc nepermis.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si