Close sidebar
Close sidebar

Nu are nici doi anisori, dar sufera de o afectiune cumplita! Este ingrozitor ce se intampla atunci cand plange. Exista doar 50 de cazuri in intreaga lume

Ivy nu are nici doi aniosori, dar afectiune rara de care sufera nu o lasa sa se bucure de copilarie. Micuta a fost diagnosticata cu o afectiune rara, existand doar 50 de astfel de cazuri in intreaga lume.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru micuta Ivy activitatile normale, pe care alti copii de varsta ei ii distreaza, cum ar fi baita de seara sau balaceala in piscina, sunt un calvar. Fetita a fost diagnosticata cu urticarie aquagenica (alergia la apa) caracterizata printr-o forma de intoleranta la acest element.

Persoanele afectate nu pot intra in contact cu apa in sine, nici nu o pot inghiti. Ele sunt hipersensibile la ionii gasiti in apa potabila, astfel incat trebuie sa fie foarte atenti atunci cand folosesc apa de baut sau sa foloseasca apa distilata. Aceasta afectiunie implica, prin urmare, limitarea activitatilor zilnice normale.

Boala se manifesta prin aparitia unor pete dureroase si suparatoare si vezicule la un simplu contact cu acest element vital. Apa fierbine induce o reactie alergica la o scara mai mare decat apa rece. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ivy sufera de o forma severa a acestei afectiuni, astfel ca si picaturile de ploaie sau lacrimile provoaca dureri cumplite si lasa urme rosii, ca niste arsuri, pe trupul ei.

Cauzele urticariei aquagenice raman necunoscute. Unii cercetatori sustin ca boala este cauzata de o modificare a nivelurilor de histamina din organism, sau ca reactia alergica apare de fapt la anumite substante chimice continute in apa (cum ar fi clor sau fluor).

Alegia la apa nu poate fi tratata, incercarile terapeutice se bazeaza pe administrarea de antihistaminice si medicamente care amelioreaza durerea si senzatia de arsura.  Aceste tratamente sunt extrem de scumpe, iar familia fetitei incearca din rasputeri sa stranga bani pentru a-i alina fetitei suferinta.

Sursa: Daily Mail
Foto: Mercury Press&Media

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI