Ceaiul de cozi de cirese e recomandat in cazul infectiilor urinare (cistita), uretritele (infecţii ale uretrelor) şi nefrită (boală inflamatoare a rinichilor). Acest cea va scapa de durerile de rinichi, dar si de microlitiaze (nisip la rinichi), informeaza realitatea.net.

Cozile de cirese, in combinatie cu frunzele de merisor, seminte de cirese, frunze de mesteacan si coada calului pot fi administrate ca tratament celor care au nivelul de uree şi cel de creatinină crescut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Acest prepatat ajuta si la afectiunile digestive. In diaree, fitoterapeuţii recomandă un ceai preparat dintr-o lingură de cozi de cireşe fierte timp de 5 minute în 200 ml de apă.  În cazul durerilor de stomac se recomandă un ceai din 1-2 linguri de cozi de cireşe fierte în 250 ml de apă, timp de 15 minute şi din care bei 1 cană pe zi.

Baut zilnic, timp de o luna, ceaiul de codite de cirese ajuta la eliminare rezidurilor din sange si depozitele de grasime.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si