Directoarea filmata in ipostaze intime cu un elev de la liceul de arta s-a aratat scandalizata, in urma cu doar 6 luni, de un eveniment de o brutalitate iesita din comun.
In noiembrie 2017, un elev al liceului de arta l-a snopit in bataie pe unul de la o alta institutie de invatamant.  
Din imagini se poate observa cum unul dintre tineri, cel de la Liceul de Arte, il loveste puternic si in mod repetat pe celalalt.

il impinge intr-un gard si il loveste cu pumnii si cu genunchii, in fata si in burta.

Secunde intregi, tanarul continua sa-si loveasca violent rivalul in timp ce un grup de adolescenti asista de pe margine si, in loc sa intervina pentru a aplana conflictul, il incurajeaza pe bataus sa continue sa loveasca. Tinerii se aud spunandu-i agresorului sa-l loveasca pe cel mai slab pana “ii da sangele”. “Da-i Vasi” sau „Uite ma, ce-l umfla“,„Asa, da-i mai tare. Cand ii da sangele, ii dai mai tare“, sunt replici ale adolescentilor care asista la bataie de pe margine.

Bataia ia sfirsit dupa minute bune cand un adolescent intervine si-i spune agresorului “Gata.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dupa aparitia acestor imagini in spatiul public, o ancheta a fost demarata si de conducerea Liceului de Arte, de unde provine elevul bataus.

“Pentru ca imaginea Liceului de Arte din Focsani a fost afectata in urma scandalului in care a fost implicat elevul nostru, Consiliul de Administratie al scolii va analiza cazul si va dispune masuri”, a declarat directorul liceului, acum demisionata, Diana Taicutu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si