Un fenomen incredibil a apărut pe cerul orașului Chengdu, din China. Într-o filmare devenită virală pe rețelele sociale, se observă cum pe cer sunt "7 sori". Specialiștii au explicat fenomenul ireal și au descris cum apare.

"7 sori" pe cerul din China

Un fenomen ireal s-a format pe cerul din China, în urmă cu câteva zile. Într-o filmare, la apus, pe cer păreau să fie "7 sori". 

Citește și: Județul din România care a secat! Oamenii rămân treptat fără apă și se chinuie să supraviețuiască: "Te duci repede, mori"

„Îmi amintește de un mit chinezesc despre cum au existat odată mai mulți sori și era atât de cald încât nimic nu putea crește, până când un zeu a folosit un arc și o săgeată pentru a-i doborî pe toți în afară de un singur soare”, a fost unul dintre comentariile de pe rețelele sociale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

„În mod normal, văd mai mulți sori atunci când privesc printr-o lentilă care privește printr-o fereastră care privește printr-un parbriz. Mai multe geamuri de sticlă vor face trucul”,  a fost unul dintre comentariile de pe rețelele sociale. 

„Când Pământul are astigmatism”, a fost unul dintre comentariile de pe rețelele sociale. 

Citește și: Schimbare radicală în cursa prezidențială din S.U.A. Candidatul care ar putea să se retragă pentru a i se alătura lui Donald Trump: "Este un tip genial"

Ceea ce pentru mulți a părut a fi un fenomen meteorologic extrem de rar, ar fi, de fapt, o iluzie optică. Specialiștii au explicat că imaginile surprinse ilustrează perfect refracția luminii. "Soarele multiplicat" care apare pe cer reprezintă refracția luminii prin fiecare strat de sticlă stratificată, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si