6.000 de lei. Atat avea pensie Livia Damian, cand a decis sa plece de la Directia Judeteana de Evidenta Populatiei Braila. Au trecut doar cateva luni, iar femeia si-a refacut calculele si a decis ca nu ii ajung banii...

si s-a angajat din nou! si unde putea sa se angajaeze daca nu tocmai pe locul de pe care plecase. A dat concurs si a revenit in functie. Cu putin ajutor, acuza opozitia din Consiliul Judetean Braila, institutia care a validat reintoarcerea Liviei Damian pe post.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Va reamintesc ce ati facut: la primul concurs, acum un an de zile, v-am spus ca sunt patru persoane care vor fi numite in functii. Dumneavoastra ati spus atunci ca sunt maica Omida. Am venit si v-am spus ca va fi o nasa de baron local, tot pensionara, lucru care s-a intamplat. V-am spus ca vor fi numiti doi directori la Directia Juridica, la cea Economica. Plus, cine va fi la Evidenta Populatiei.

V-am spus si acele persoane. S-a adeverit. si ce ati facut cu acele persoane acum in functie?! Ati luat un director de la Directia Economica si l-ati pus in comisia de concurs de la Juridic. Apoi ati luat directorul de la Juridic si l-ati pus in comisia de la Economic. si acum i-ati luat pe cei doi si i-ati dus in comisia de concurs a doamnei de la Evidenta Populatiei.
Vi se pare o intamplare? tinand cont de faptul ca au fost discutii. Dumneavoastra ne sfidati pur si simplu!”, au fost criticile aduse de un consilier liberal, presedintelui CJ Braila, pesedistul Francisk Chiriac.

Insa, dupa cum spune proverbul, cainii latra, caravana trece. Asa a trecut si Livia Damian de validarea Consiliului Judetean. Validare care i-a adus pe langa pensia de 6.000 de lei si un salariu de 9.000 de lei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si