Clotilde Armand a mers la secția de votare pentru a-și exercita dreptul. Primarul din Sectorul 1 a declarat, pe contul său de Facebook, motivul pentru care a ieșit la vot.

Clotilde Armand oferă un sfat alegătorilor, pe care îi îndeamnă să iasă la vot pentru a nu își lăsa viitorul în mana altora.

"Am votat pentru un sector și un oraș în care investițiile nu mai sunt blocate și majoritatea din consiliu este de partea cetățenilor, nu invers.

Am votat pentru o comunitate puternică care nu mai este șantajată de mafia imobiliară. Nu-i lăsați pe alții să vă decidă viitorul. Ieșiți la vot și scrieți istorie cu ștampila în mână. Voi sunteți majoritatea", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Emil Boc a votat! Primarul a ales să lupte pentru un "oraș ca afară"> "Am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică"

Clotilde Armand, despre vot:" drept câștigat cu sângele"  

În urmă cu câteva ore, Clotilde Armand a început procesul de îndemnare a oamenilor să iasă la vot.

Primarul din Sectorul 1 al Capitalei militează public pentru exercitarea dreptului la vot

Clotilde Armand îi îndeamnă pe români să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a apăra democrația, câștigată prin lupte grele în trecut de strămoșii noștri.

Citește și: VIDEO România votează. LIVE TEXT de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024

"Aud de la colegii mei că au fost amendați de poliție pentru că au scris pe Facebook să meargă lumea la vot- atenție- au făcut acest îndemn fără însemne electorale. Așa că scriu și eu aici asta pentru poliția internetului: oameni buni, mergeți mâine la vot în număr cât mai mare. Nu pot ei tipări și frauda cât putem noi vota. E important să vă exercitați acest drept câștigat cu sângele celor care au luptat pentru voi și libertatea voastră. Democrația se apără cu votul în mână. Voi sunteți majoritatea!", a scris Clotilde Armand, pe Facebook, în urmă cu câteva ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si