Se incearca pe toate caile limitarea pierderii de vieti omenesti, se iau masuri speciale in spitale si, cel mai probabil, Autostrada Soarelui si Autostrada Bucuresti-Pitesti vor fi inchise.

Carmen Dan: "In judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta si Tulcea solicit autoritatilor o atentie sporita."

ANM: "Ninsorile vor fi abundente, vantul va avea intensificari mai mari, 50, 60 de km pe ora temporar chiar 70 de km pe ora."

Carmen Dan: "Situatia cea mai dificila se preconizeaza a fi in zona Munteniei(...) Foarte important, evitarea expunerii persoanelor vulnevarible. Evacuati preventiv persoanele care au nevoie de ingrijiri medicale, femeile insarcinate, cei care trebuie sa faca dialniza."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

"Toate utilajele din dotare, peste 13 mii de angajati ai MAI, dar si medicii sunt gata sa intervina!" Este mesajul ce se vrea linistitor, inaintea furtunii de zapada care va lovi crunt capitala si 15 judete. Pana maine la ora 15, vor fi caderi masive si viscolul va matura intreg sudul tarii.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: "Spitalele au primit instructiuni in a asigura prin unitatile de primiri urgente primirea pacientiolor care au nevoie."

Iar ca masura de precautie, niciun pacient din zonele aflate-n bataia viscolului nu va fi externat. Pregatiti de ce e mai rau sunt si cei de la CFR si de la Compania de Drumuri, care nu vor ezita sa inchida autostrazile, daca situatia o impune, asa ca mai bine nu va aventurati pe sosele!

Sofer: "Credeti ca autoritatile sunt pregatire? Dupa cum se vede, nu cred.

N-ati vazut niciun utilaj pana acum? Niciunul!" 

Ca sa evite problemele, cei din ministerul Educatiei au anuntat ca zeci de mii de elevi vor ramane acasa.

Ministerul Educatiei: "Se vor inchide unitatile scolare in Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Prahova, Dambovita, Teleorman, Olt si Dolj."

Insa numarul judetelor care vor pune maine lacatul pe insitutiile de invatamant ar putea creste!

Grav e ca si hidrologii se intrec in avertizari. Dunarea e sub cod portocaliu de inundatii pana la sfaristul lunii, iar raurile din Satu-Mare, Bihor, Teleorman si Timis sunt in atentia autoritatilor. Totul, pentru ca dupa gerul ce aduce temperaturi de- 12 grade, de marti vom avea o incalzire brusca, in unele zone ajungand sa fie chiar si 18 grade.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si