Close sidebar
Close sidebar

"Nu imi rupe mana dreapta". Scandal fara precedent la o sala de jocuri de noroc - Cinci agenti de paza au snopit in bataie un client nemultumit

l-au pus la pamant si l-au lovit cu pumnii si picioarele. Mai multi agenti de paza de la o firma privata au intervenit in forta impotriva unui barbat. Scandalul ar fi pornit intr-o sala de jocuri unde clientul isi cheltuise banii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bataie in plina strada! Cinci agenti de paza si un client nemultumit au devenit protagonistii unui scandal in vazul lumi. Barbatul si-ar fi iesit din pepeni dupa ce a bagat bani la aparatele de joc.


-Iesi de aici ca va calcam in picioare
-Dispareti de aici ca va sparg! Dispareti, ma, de aici am spus!
-Lasa-l, ma! Lasa-l, ma! BIIIIP……BIIIP…Te dai la noi, ma? Da-i drumu de aici…BIIIIP….BIIIIP…

Dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele, pe motiv ca l-ar fi taiat la mana pe unul dintre agentii de paza, barbatul a iesit in strada si s-a pus in fata masinilor…

-M-ai taiat la mana bai, ……BIIIP…. Bai, cine v-a taiat la mana, ma? Filmeaza! Cine v-a taiat, ma, la mana?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Scandalul a continuat si in strada dupa ce barbatul ar fi sarit pe una dintre masinile oprite…

Pana la sosirea echipajelor de politie agentii de la firma de paza privata l-au tinut imobilizat pe capota unei masini!

-Nu mai rupe mana dreapta! Stai, ma, linistit cu circul asta. Cand te filemaza incepi! E totul pe camera. Bai, asta e teatru ce faci tu, ma! E teatru din ala ieftin! E puscarie de aia de puscarias. Da, ma, da!

Degeaba au incercat martorii sa aplaneze conflictul.Agentii de paza au fost de neinduplecat

Totul s-a incheiat atunci cand la fata locului a ajuns si un echipaj de politie! In urma cercetarilor s-a deschis un dosar penal.

DIANA SARCA: Dupa ce a fost condus la subunitatea de politie, intrucat acuza o stare de rau,  a fost solicitata o ambulanta, care l-a transportat la o unitate spitaliceasca pentru efectuarea investigatiilor de specialitate.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere, cu privire la barbatul de 35 de ani, dar si purtare abuziva fata de agenti de paza care ar fi exercitat acte de violenta asupra lui.

Am incercat sa obtinem un punct de vedere de la reprezentantii firmei de paza cu privire la modul in care au actionat angajatii lor insa nu au vrut sa ne dea nicio informatie!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI