După ce și-ar fi căutat un partener potrivit toată viața, Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a se căsători cu ea însăși. Femeia a aniversat primul an de căsnicie și se declară o persoană fericită și împăcată cu alegerea făcută, informează BBC, citat de news.ro.

A aniversat un an de la nunta cu ea însăși

Pe data de 30 septembrie 2023, Sarah Wilkinson se mărita cu ea însăși.

Femeia declara la momentul respectiv că nu și-a găsit un partener, iar decizia de a se căsători cu propria persoană a fost cea mai potrivită.

Nunta cu propria persoană a costat-o 10.000 de lire și a fost oficiată în fața a 40 de prieteni apropiaţi şi rude, urmată de o petrecere la care au participat mai multe persoane.

Sunt bine aşa cum sunt; nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa. Eu nu spun nu pentru a găsi pe cineva, dacă se întâmplă şi este grozav şi minunat, atunci minunat, şi dacă nu se întâmplă, va fi bine, a declarat Sarah.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

La un an de la evenimentul atipic, care a fost judecat de anumiți internauți, femeia se declară mai fericită ca niciodată. Primul an de căsnicie a fost perfect, iar Sarah a decis să sărbătoarească. A ieșit în oraș la cină, și-a cumpărat flori și a petrecut timp de calitate.

Este întotdeauna frumos să primeşti un cadou la serviciu şi să mergi prin birou cu un buchet masiv de flori.

Mi-am trimis un buchet de 12 trandafiri curcubeu şi o sticlă de şampanie. Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi mi-am citit cartea, a declarat Sarah.  

Precum orice alt mariaj, Sarah a întâmpinat câteva probleme și a încălcat câteva jurăminte pe care și le-a făcut în ziua nunții.

Am încălcat câteva jurăminte. Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta, a declarat Sarah.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si