Close sidebar
Close sidebar

"Nu mai pot" Cearta cu soția și alcoolul l-au adus în pragul disperării. Un bărbat băut a intrat cu mașina în troleu, la Târgu Jiu

Un bărbat din Târgu Jiu a intrat cu mașina într-un troleu. Acesta se afla în stare de ebietate, pentru că s-ar fi certat cu soția.

Elena Tasca,

Un bărbat băut a intrat în troleu, la Târgu Jiu

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant a avut loc în Târgu Jiu. După ce s-ar fi certat cu soția, aflat în stare de ebrietate, un bărbat s-a urcat la volan și a ajuns să intre cu mașin într-un troleu.

Cearta cu soția și alcoolul l-au adus pe bărbat în pragul disperării

Un bărbat a intrat cu mașina într-un troleu, la Târgu Jiu. Bărbatul se afla sub influența alcoolului, rezultatul aparatului etilotest realizat de polițiști indicând o valoare de 1,28 mg/l pur în aerul expirat.

Citește și: Laura Crișan, fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad, a fost reținută împreună cu doi bărbați, acuzați de complicitate

Se pare că influența alcoolului și-a spus cuvântul și când polițiștii au vrut să îl bage în maşină pentru a-l transporta la spital, bărbatul dorind să se urce la volanul autospecialei.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Motivul care l-ar fi adus în această stare ar fi o ceartă cu soția. Întrebat de reporteri dacă este supărat, răspunsul lui a fost afirmativ, acesta mărturisind că merge în Italia, dar și că doarme două ore. Mai mult decât atât, individul a spus că a fost dat cu spray, dar nu a știut să spună de către cine. Acesta a răspuns că a băut acasă, unde ar și munci.

Citește și: Alertă în Tulcea! Două aeronave F-16 au decolat după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert

„Nu mai pot nici măcar să văd(...) Eu lucrez la... nevastă-mea... la mine acasă(...) Mă duc în Italia, mă duc cu 1620 de km, dorm două ore şi jumătate, dorm”, ar fi declarat șoferul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI