Close sidebar
Close sidebar

Nu mai sunt locuri in trenurile spre litoral, nici macar in picioare, pentru cei care vor sa plece in minivacanta de 1 mai.

Pentru cei care vor sa plece din Bucuresti in minivacanta de 1 mai, CFR Calatori a venit cu o veste extrem de trista. Nu mai sunt locuri nici macar in picioare, desi au promis ca le vor suplimenta special pentru aceasta minivacanta.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sambata dimineata nu mai exista niciun loc in trenurile care pleaca spre litoral, nici macar in picioare. Abia dupa ora 16:00, cei care intentionau sa plece pot spera ca vor mai prinde un loc in tren.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Desi CFR a anuntat ca va suplimenta locurile care merg spre litoral si Valea Prahovei, nici acestea nu au fost de ajuns. Stundetii inca pot calatori gratuit conform legii, iar ceilalati pasageri pot beneficia de reduceri sau discounturi de pana la 10%.

CFR atentioneaza toti calatorii sa isi cumpere cu cel putin o zi inainte biletele, pentru a evita aglomeratia si situatiile neplacute. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI