Close sidebar
Close sidebar

Nu mai vor biserici! Constantenii protesteaza dupa ce Arhiepiscopia Tomisului a decis sa ridice un lacas de cult pe locurile lor de parcare

Nici cand e vorba de cele sfinte nu mai exista liniste. Un scandal in toata regula s-a iscat in plina strada din cauza unei biserici. Arhiepiscopia Tomisului s-a apucat sa construiasca un lacas de cult intre blocuri, fapt care i-a scos din sarite pe locatari si i-a adus in strada. Insa aici, surpriza: sustinatorii arhiepiscolului erau pregatiti deja pentru "marea confruntare".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parca niciun alt subiect nu reuseste sa inflameze spiritele cetatenilor, precum o face tema crestineasca. Iar linistea unor locatari a fost distrusa in totalitate atunci cand in micul spatiu dintre blocuri, muncitorii s-au apucat sa sape fundatia unei biserici.

"Am formulat o actiune pe calea ordonantei presidentiale de sistare a lucrarilor, incepute fara autorizatiei de catre Arhiepiscopia Tomisului".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Locuiesc in acest bloc, chiar aici. Nu imi place problema pe care o avem. Primarul Decebal vrea sa construiasca o biserica aici. Nu cred ca mai avem nevoie de biserici in Constanta".

NU MAI VOR BISERICI!

Oamenii sunt extrem de revoltati. Constructia i-a lasat fara 50 de locuri de parcare, fara copaci dar si fara stalpii de iluminat.

La manifestatie si-au facut aparitia si sustinatorii bisericii.

Enoriasii infocati, sustinatori ai arhiepiscopiei, i-au tras la raspundere pe toti cei care nu sunt de acord cu biserica in acel loc. Ba chiar au inceput un interogatoriu asiduu la adresa lor.

-Sunteti dumneavoastra casatorit. Cand v-ati casatorit si v-ati dus in fata altarului ati avut nevoie de preot? Da doamne, dar m-am dus la Catedrala.

Aaaa v-ati dus la Preasfintitul?

Cu greu s-au linistit spiritele, insa doar temporar. Locatarii din blocurile aflate in vecinatatea santierului sunt hotarati insa sa nu cedeze asa usor. Oamenii vor mai iesi in strada si au semnat chiar si o petitie prin care cer primarului sa renunte la construirea lacasului de cult.    

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI