Close sidebar
Close sidebar

"Nu-mi pasa daca blochez ambulanta, sa se descurce!" Asta si-a spus un sofer din Iasi, care a parcat fix in drumul salvarilor la intrarea intr-un spital.

Imaginile sunt filmate in fata spitalului Sfantu Spiridon din Iasi. Echipajul tocmai aduce un pacient. La iesirea din unitatea medicala insa, nu mai poate pleca.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In zadar incearca soferul sa coboare ambulanta de pe trotuar, fara sa atinga masina care ii blocheaza calea de acces. Bordura e prea inalta, iar salvarea nu poate cobori fara sa atinga scutul.

Manevra dupa manevra incearca soferul, dar in zadar. La un moment dat chiar coboara din salvare, doar-doar o reusi sa-si faca loc cumva.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

La un moment dat o voce pare sa anunte rezolvarea.

-Ati blocat ambulanta. Dumneavoastra sunteti proprietarul? nu sunt proprietarul, eu sunt soferul. Nu se parcheata masina aici, sa stiri! Este rampa de iesire.

Stiu. Imi pare rau!

Soferul suv-ului pleca, insa nu prea departe. Se opreste vis-a-vis, unde parcheaza sub un indicator care marcheaza clar oprirea interzisa.

Dupa ce acum cateva minute a blocat o ambulanta domnul care spune ca e soferul acestei masini, acum a parcat pe interzis.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI