Close sidebar
Close sidebar

Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Caner Cindoruk, cel care îl interpretează pe Volkan, în serialul fenomen "Infidelul" a dat căldura din Istanbul pe răcoarea din ... Cape Town, Africa de Sud.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

Îndrăgitul actor s-a cazat în zona de lux a orașului, în Camps Bay, recunoscută pentru numeroase atracții turistice, precum plaja cu același nume, cunoscută pentru nisipul său alb, o piscină naturală între stânci și vederea spre munții Twelve Apostles.

Citeste si: Premiera, „Infidelul”, astăzi, de la ora 20.00, la Kanal D

Caner Cindoruk se bucură din plin de zilele libere și se relaxează în natură, în ciuda vremii capricioase. Actorul a împărtășit câteva instantanee și fanilor de pe rețelele de socializare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pozele actorului pe nisipul alb, ascultând sunetul valurilor oceanului sau bucurându-se de ploaie au primit zeci de mii de aprecieri și sute de mesaje din toate colțurile lumii.  

Citeste si: VIDEO| Marți seară, de la 20:00, Marea Premieră a serialului de succes „Infidelul”!- Asya, punct și de la capăt

"Ce locuri frumoase!", "Aceste imagini sunt fabuloase! Mă bucur să te văd relaxandu-te în mijlocul naturii", "Aceste fotografii sunt inspirație pură, ai surprins libertatea! Arăți fericit și asta mă bucură!",  sunt

doar câteva dintre sutele de mesaje postate de fanii celebrului actor.

Pe Câner Cindoruk îl putem vedea de miercuri până vineri, începând cu ora 20.00, în serialul emoționant "Infidelul", la Kanal D.

Citeste si: Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI