Cand Jonathon i-a spus Samanthei ca s-a saturat de reatia cu ea si ca el isi doreste sa cunoasca si alte persoane, fata si-a pus capat zilelor.

 

Tanarul a fost atat de "afectat", incat

in ziua in care fosta lui iubita a fost condus pe ultimul drum, el a preferat sa mearga la facultate, deoarece avea un examen important de sustinut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Am sustinut un examen pentru licenta in acea zi.

Nu am fost la inmormantare pentru ca am considerat ca cel mai sanatos mod pentru a trece peste durere este sa imi canalizez toata energia catre scoala si munca mea. Nu am vrut ca acest eveniment sa imi intrerupa progresul pe care l-am facut pana acum. Nu am vrut sa imi reprogramez ultimele examene. In plus, inmormantarea a avut loc la 500 de mile distanta", a declarat "studentul eminent".

Parintii Samanthei il acuza pe acesta de moartea fiicei lor. 

Sursa: Metro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si