Close sidebar
Close sidebar

Nu s-a dus la inmormantarea iubitei sale pentru ca a avut un examen important la Facultatea de Drept. Este cutremurator cum a sfarsit tanara

Un student la Facultatea de Drept a decis ca un examen este mult mai important pentru el si pentru viitorul lui, asa ca s-a dus sa il sustina in loc sa isi conduca iubita pe ultimul drum.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand Jonathon i-a spus Samanthei ca s-a saturat de reatia cu ea si ca el isi doreste sa cunoasca si alte persoane, fata si-a pus capat zilelor.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanarul a fost atat de "afectat", incat in ziua in care fosta lui iubita a fost condus pe ultimul drum, el a preferat sa mearga la facultate, deoarece avea un examen important de sustinut.

"Am sustinut un examen pentru licenta in acea zi. Nu am fost la inmormantare pentru ca am considerat ca cel mai sanatos mod pentru a trece peste durere este sa imi canalizez toata energia catre scoala si munca mea.

Nu am vrut ca acest eveniment sa imi intrerupa progresul pe care l-am facut pana acum. Nu am vrut sa imi reprogramez ultimele examene. In plus, inmormantarea a avut loc la 500 de mile distanta", a declarat "studentul eminent".

Parintii Samanthei il acuza pe acesta de moartea fiicei lor. 

Sursa: Metro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI