Mary Trump, nepoata lui Donald Trump, a ridiculizat noua aventură a unchiului ei implicat în comercializarea unei versiuni a Bibliei, spunând despre fostul președinte SUA: „Nu s-a rugat niciodată în viața lui”.

Fostul lider de la Casa Albă a împărtășit marți un mesaj video pentru Săptămâna Mare în contul său Truth Social, anunțând că susține o Biblie care costă 59,99 dolari, "astfel încât Dumnezeu să binecuvânteze SUA”.

Citește și: Viitorul Americii, prevestit de Donald Trump, dacă nu va câștiga alegerile. Anunțul înfricoșător făcut de președinte

„Este foarte important pentru mine”, a spus în videoclip Trump, presupus candidat la președinția Americii din partea republicanilor. "Vreau ca o mulțime de oameni să o aibă. Trebuie să o ai pentru inima ta, pentru sufletul tău", a adăugat fostul lider al SUA.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Donald Trump vinde Biblia

Donald Trump vinde Biblia

[Sursa foto: Twitter]

Mary Trump, autoare și psiholog cunoscut, care își critică frecvent unchiul, a reacționat la anunțul video al fostului președinte într-o postare pe X, fost Twitter, marți seară, spunând că unchiul ei „nu s-a rugat niciodată”.

Donald Trump, comparat cu Iisus din cauza "prigoanei" la care e supus

Donald Trump este favorit în sondaje în rândul alegătorilor evanghelici albi și adesea indică credința sa creștină ca fiind emblematică în timpul campaniei.

Mesajul său video de marți vine la o zi după ce fostul președinte a împărtășit o postare în contul său Truth Social în care era comparat cu Isus.

Potrivit Newsweek, o persoană neidentificată i-a scris că este „ironic că Hristos a trecut prin cea mai mare persecuție a Sa chiar în săptămâna în care ei încearcă să-ți fure proprietatea.”

Potrivit site-ului care vinde Biblia susținută de Trump, aceasta este oferită doar în versiunea King James și „nu are nimic de-a face cu vreo campanie politică”.

„GodBlessTheUSABible.com folosește numele, asemănarea și imaginea lui Donald J. Trump sub licență plătită de la CIC Ventures LLC, licență care poate fi reziliată sau revocată conform termenilor săi”, potrivit site-ului.

„Nu s-a rugat niciodată în viața lui”. Donald Trump, ridiculizat de Mary Trump

Donald Trump vinde Biblia

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si