Close sidebar
Close sidebar

"Nu s-a rugat niciodată în viața lui”. Donald Trump, ridiculizat de nepoata lui după ce a început să vândă Biblii

Donald Trump, fostul președinte SUA, a fost obligat de justiția americană să plătească 175 de milioane de dolari în urma condamnării sale într-un proces civil pentru fraudă financiară. Pentru a face rost de bani, magnatul a început să vândă Biblia și i-a rugat pe susținătorii săi să-l sprijine. Motiv de amuzament pentru Mary Trump, nepoate fostului președinte.

Sorin Negru,

„Nu s-a rugat niciodată în viața lui”. Donald Trump, ridiculizat de Mary Trump

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Mary Trump, nepoata lui Donald Trump, a ridiculizat noua aventură a unchiului ei implicat în comercializarea unei versiuni a Bibliei, spunând despre fostul președinte SUA: „Nu s-a rugat niciodată în viața lui”.

Fostul lider de la Casa Albă a împărtășit marți un mesaj video pentru Săptămâna Mare în contul său Truth Social, anunțând că susține o Biblie care costă 59,99 dolari, "astfel încât Dumnezeu să binecuvânteze SUA”.

Citește și: Viitorul Americii, prevestit de Donald Trump, dacă nu va câștiga alegerile. Anunțul înfricoșător făcut de președinte

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

„Este foarte important pentru mine”, a spus în videoclip Trump, presupus candidat la președinția Americii din partea republicanilor. "Vreau ca o mulțime de oameni să o aibă. Trebuie să o ai pentru inima ta, pentru sufletul tău", a adăugat fostul lider al SUA.

Donald Trump vinde Biblia

[Sursa foto: Twitter]

Mary Trump, autoare și psiholog cunoscut, care își critică frecvent unchiul, a reacționat la anunțul video al fostului președinte într-o postare pe X, fost Twitter, marți seară, spunând că unchiul ei „nu s-a rugat niciodată”.

Donald Trump vinde Biblia

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI