Monica Odagiu se afla în trafic, la volanul autoturismului său, la data de 9 aprilie, atunci când a lovit mortal un tânăr de 33 de ani care ar fi traversat neregulamentar strada. 

Oamenii legii au luat în calcul mai multe ipoteze, una dintre ele fiind că Alex, cel care a fost ucis, ar fi vrut să-și pună capăt zilelor și din această cauză s-ar fi aruncat în fața autoturismului actriței.

Citește și: Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat

Verișorul lui Alex rupe tăcerea

Recent, verișorul lui Alex a venit cu o primă reacție în cazul tragediei șocante. El a explicat că tânărul nu dorea să se sinucidă. În plus, se pare că nimeni din familia victimei nu o consideră vinovată pe Monica Odagiu.

„În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

Citește și: El este Alexandru- tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu. S-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”  a declarat Dan, vărul lui Alexandru, tânărul mort, potrivit wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noi detalii despre accidentul Monicăi Odagiu/ Avocat:”Poliția încă i-a lăsat permisul de conducere șoferiței”

Accidentul mortal, prin ochii Monicăi Odagiu

Monica Odagiu a făcut o serie de declarații cutremurătoare în mediul online, despre accidentul rutier din Capitală pe care l-a provocat și care s-a terminat cu moartea unui om. 

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Citește și: VIDEO- Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Citește și: VIDEO| Accident mortal în București! Un bărbat a fost spulberat, iar la volanul mașinii se afla o actriță din România

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune releventă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit” a fost mesajul transmis de Monica Odagiu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si