Miercuri, mai multe mașini s-au ciocnit pe Centura București. Sursele au precizat că în urma ciocnirii autoturismelor, nimeni nu a fost rănit.

Ce a provocat accidentul

Una dintre cele mai circulate șosele din București este blocată. 5 autoturisme s-au ciocnit și au blocat circulația în această după-amiază pe Centura București.

"Pe DNCB (Centura București), la kilometrul 16, în zona orașului Pantelimon, județul Ilfov, a avut loc o coliziune față-spate între cinci autovehicule, care nu s-a soldat cu victime.

În urma impactului, un autotren s-a poziționat transversal pe axul drumului, blocând circulația în ambele sensuri”, a declarat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Autobuz în flăcări pe DN15 D. Pompierii din Roman au intervenit de urgență

Cât va dura blocajul

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române menționează că traficul va fi blocat. Autoritățile competente se ocupă de dirijarea traficului pe un drum adiacent, acțiune care va dura până după ora 19:00.

Citește și: Accident rutier grav pe E85, la ieșire din Golești. Traficul este blocat pe sensul Focșani-București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si