Close sidebar
Close sidebar

Nu se circulă pe Centura București. Traficul este blocat după ce mai multe mașini s-au ciocnit

Cinci mașini s-au ciocnit pe Centura București, astăzi. Traficul este blocat pentru mai multe ore.

Elena Tasca,

Una dintre cele mai circulate șosele din București este blocată. 5 autoturisme s-au ciocnit

[Sursa foto: zf.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri, mai multe mașini s-au ciocnit pe Centura București. Sursele au precizat că în urma ciocnirii autoturismelor, nimeni nu a fost rănit.

Ce a provocat accidentul

Una dintre cele mai circulate șosele din București este blocată. 5 autoturisme s-au ciocnit și au blocat circulația în această după-amiază pe Centura București.

"Pe DNCB (Centura București), la kilometrul 16, în zona orașului Pantelimon, județul Ilfov, a avut loc o coliziune față-spate între cinci autovehicule, care nu s-a soldat cu victime. În urma impactului, un autotren s-a poziționat transversal pe axul drumului, blocând circulația în ambele sensuri”, a declarat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Autobuz în flăcări pe DN15 D. Pompierii din Roman au intervenit de urgență

Cât va dura blocajul

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române menționează că traficul va fi blocat. Autoritățile competente se ocupă de dirijarea traficului pe un drum adiacent, acțiune care va dura până după ora 19:00.

Citește și: Accident rutier grav pe E85, la ieșire din Golești. Traficul este blocat pe sensul Focșani-București

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI