Close sidebar
Close sidebar

Nu se poate asa ceva! Tanara insarcinata in 8 luni , spulberata pe trecere si ramasa paralizata nu a primit nici acum bani din despagubirea de 1,5 milioane de euro

O tanara insarcinata care a ramas paralizata dupa ce a fost calcata pe trecere a primit in instanta cea mai mare despagubire data vreodata pentru un accident rutier in Romania, 1,5 milioane de euro. Din nefericire, tanara nu a primit niciun ban, la opt luni dupa decizia definitva.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Motivul pentru care fata nu a primit banii este halucinant. Sotul Iuliei, Laurentiu Ganea, a dezvaluit ca desi sentinta a fost data in 12 octombrie 2017, nici pana astazi nu a venit motivarea acesteia, iar firma obligata sa plateasca suma exorbitanta refuza sa faca plata fara motivarea instantei.

In 12 octombrie anul trecut, Tribunalul Ilfov a stabilit ca familia Ganea sa primeasca despagubiri de 1,5 milioane de euro, reprezentand daune morale, desi familia ceruse 3 milioane de euro. La aceasta suma se adauga 16 325,01 lei, reprezentand daune materiale. Suma ar trebui platita de compania de asigurari SC Euroins, cu care Liviu Neculicioiu avea incheiat un contract de asigurare. Totodata, compania de asigurari este obligata sa plateasca şi suma de 837 de lei, lunar, reprezentand contravaloarea salariului pe care l-ar fi castigat Iulia daca ar fi fost apta de munca, incepand cu data de 01.01.2016.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe 18 mai 2015, in localitatea Cristian urma sa se intample o mare tragedie in familia Ganea. Barbatul isi tinea sotia de mana cand au fost loviti de o masina care circula cu viteza.

Iulia a fost smulsa din mana sotului ei si aruncata cativa metri pe carosabil.

Anchetatorii au stabilit ca soferul care a produs tragedia, Liviu Neculicioiu, angajat al Primariei Cristian, avea o alcoolemie de 1,70 mg/l alcool pur in sange la prima proba si de 1,55 mg/l alcool pur in sange la a doua proba. El si-a recunoscut vina in fata anchetatorilor. A fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare pentru uciderea fatului, insa a fost eliberat conditionat dupa un an, pentru buna purtare.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI