Vladislava Podchapko a mers la un magazin din apropierea casei, a luat mancare pentru cei mici si a decis sa ii "abandoneze". A crezut ca e de ajuns pentru o fetita de doi ani si pentru fratele ei de un an sa supravietuiasca timp de noua zile cat ea va fi plecat in concediu.

Era clar ca acest gest iresponsabil nu avea cum sa ramana fara urmari, asa 

ca, dupa 6 zile, Daniil, baiatul de un anisor a murit de foame. Plansetele micutei Anna si ale fratiorului ei i-au alertat pe vecini, dar cand acestia au reusit sa intre in casa a fost mult prea tarziu pentru cel mic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata a fost gasita si ea mai mult moarta decat vie. Anna era infometata si deshidratata, dar in cele din urma a fost salvata de catre medici. "Am dus-o de urgenta la spital. Am hranit-o artificial pentru ca era foarte slabita. Nu credeam ca va supravietui. Acum se pare ca o sa isi revina.", au declarat autoritatile.

Femeia si-a continuat comportamentul ciudat si in fata

magistratilor. Ea a declarat ca nu se astepta ca viata copiilor ei sa fie pusa in pericol de catre acest gest.

Si daca asta nu era de ajuns, femeia este insarcinata cu un al treilea copil ce urmeaza sa se nasca peste cateva luni, noteaza jurnalistii din strainatate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si