Close sidebar
Close sidebar

Nu se poate numi tata! Un barbat din judetul Dolj si-a obligat fiica sa intretina raporturi sexuale cu el! Fata are numai 13 ani!

Un barbat de 42 de ani din comuna Diosti, judetul Dolj, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de incest si act sexual cu un minor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniel Nitu este tatal unei fete de 13 ani pe care a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el. Totul s-a intamplat imediat dupa ce sotia lui a plecat la munca in strainatate.

Incidentul s-a aflat dupa ce minora n-a mai suportat chinurile la care era supusa si a povestit totul unor apropiati. Tatal ei a disparut imediat, dar a fost in cele din urma prins de catre politisti si incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. "Pe numele barbatului s-a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, la data de 20.01.2016, avand de executat o pedeapsa de 13 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de incest si act sexual cu un minor", a declarat Amelia Barbu, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI