Fetita Anastasiei a fost gasita intr-o alta camera din apartamentul unde actrita a fost ucisa.  Fetita a fost dusa la spital si medicii spun ca este in afara oricarui pericol.

"Pe parcursul acestor doua zile fetita a fost investigata.

Este absolut sanatoasa, nu necesita tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindca era necesar de clarificat in ce stare se afla nou nascutul si institutia noastra este unica institutie care trateaza acesti copii", a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din pacate, deoarece a ramas orfana, micuta va fi transferata la Centrul de Plasament si Reabilitare din Chisinau unde se va afla cel mult 45 de zile. in tot acest timp, directia municipala pentru drepturile copilului urmeaza sa decida daca fetita poate ramâne sub tutela rudelor.

"Astazi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat si ne-a demonstrat ca este bunica printr-un certificat de nastere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de nastere. Urmeaza ca noi pâna la determinarea reprezentantului legal asupra copilului sa perfectam certificatul de nastere", a spus Directia pentru Protectia Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Stefanet, conform publika.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si