Caz incredibil în Piatra-Neamț, unde o femeie care nu știa că este însărcinată a născut în toaleta unui magazin din oraș.

Citește și: Un bărbat din Piatra Neamț și-a fugărit patroana cu securea. Motivul este șocant

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, sarcina nu era luată în evidență, iar pacienta „ nu ştia că este însărcinată”.

În ce stare se află bebelușul

Conform presei locale, joi, 23 martie, în jurul orei 11:30, femeia din Piatra Neamț a născut în toaleta magazinului „Cherhana” din cartierul Precista un băiețel de aproximativ 3 kg.

Citește și: O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

„A născut singură. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber. Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj” –  ne-a declarat as. Radu Roibu, din cadrul SAJ Neamț

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie de 36 de ani, la un pas de amputarea unui picior după mai multe pahare de băutură

Femeia și nou născutul au fost preluaţi de un echipaj cu medic şi transportaţi la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, la secția de Obstetrică-Ginecologie.

Femeia se află la a cincea naștere

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean femeia de 33 de ani se află la a cincea naștere.

Atât ea cât și bebelușul se sunt într-o stare bună.

Citește și: Copil român, umilt de o profesoară în Germania, la o lecție despre furt

Semnele că ești însărcinată. Unele femei își dau seama că sunt însărcinate chiar înainte de a face testul.

Primele semne când ești însărcinată

Grețurile de dimineață sunt un semnal clasic, dar nu toate femeile experimentează așa ceva.
Absența ciclului menstrual este unul dintre cele mai clare semne ale unei sarcini. Menstruația poate întârzia și din alte motive precum stresul, diferite afecțiuni, oscilații mari în greutate, pilule contraceptive etc.

Sensibilitatea sânilor. Schimbarea dimensiunii și creșterea sensibilității sânilor sunt unele dintre primele semne ale unei sarcini. La câteva zile după concepție, sânii încep să se mărească, pregătindu-se pentru alăptare și este posibil să-i simți mai grei sau poate chiar să fie puțin dureroși.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Oboseala.

Multe femei spun că se simt foarte obosite în timpul sarcinii, mai ales la începutul acesteia. De obicei, la întoarcerea de la serviciu, seara, nu îți mai dorești decât să te culci. De asemenea, poți avea stări de somnolență chiar și după-amiaza. Totuși, după ce treci de săptămâna 14 de sarcină nivelul de energie ar trebui sa revină la normal.

Modificări ale gustului și mirosului. De asemenea, este posibil să simți si un gust diferit în gură, ușor metalic. Totodată, unele femei încep deja să aibă anumite pofte, pe care nu le experimentaseră înainte.
Constipație. Unul dintre primele simptome alte sarcinii care apare frecvent este constipația. Aceasta este provocată de nivelul ridicat de progesteron, care relaxează intestinele și încetinește digestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si