Virginia a luat decizia! Tânăra a decis să le spună tuturor, în gală de ce a luat hotărârea să pună punct relației cu Robi.

Virginia, lacrimi amare după despărțirea de Robi

În urmă cu câteva zile, aceasta chiar i-a dat și undă verde să cunoască alte fete, deoarece ea nu mai este interesată de ceva cu el. Atunci, tot ce a putut să spună Robi a fost că-i pare rău pentru această decizie.

”Virginia: Consider că indiferent de ce avea, ce nu avea nu știe să respecte o femeie. Doamna Andreea, eu am crezut că este altfel, nu mai bun, nu mai...pur și simplu am crezut că este un bărbat matur, sincer, asumat și mi-a dovedit contrariul.

Robi: Uite că nu a trebuit să treci prin...

Citește și: Situație fără precedent în ”Casa iubirii”. Patrick, vizat de toate fetele! Ce s-a întâmplat în momentul întâlnirilor din camera roșie?

Virginia: Păi da, și asta datorită mie că eu am pus punct, tu poate o mai lungeai așa cinci luni

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Robi: Ok! Bravo, felicitări că ți-ai dat seama mai repede.

Virginia: Deci ca să nu mai pară, el a spus de multe ori un lucru, și poate în sinea lui era altceva, dar aici nu mai e vina mea că oamenii mint”.

Casa iubirii

Imagine cu Robi și Virginia.

[Sursa foto: Captură ecran Casa iubirii]

Casa iubirii

Imagine cu băieții în gala ”Casa iubirii”.

[Sursa foto: Captură ecran Casa iubirii]

Virginia chiar a izbucnit în plâns în timp ce povestea că ea nu crede că Robi vrea ceva serios.

În tot acest timp, el părea întristat de cele întâmplate între ei.

Citește și: Robert și Giuly sunt oficial un cuplu: „Pupați-vă!”. Cum a decurs întregul moment dintre cei doi, așteptat de toată lumea?

Ce au discutat cei doi concurenți în casă?

Săptămâna aceasta mai mulți concurenți i-au atras atenția fetei că Robi o privește insistent pe Roberta. Tot ce a putut să zică Robi pentru a se justifica a fost că Virginia nu e vinovată pentru absolut nimic.

”Robi: Nu tu ai greșit. Nu ai greșit cu absolut nimic față de mine.

Virginia: Știu Robi că nu am greșit. Nu trebuie să îmi spui... Știu ce merit! Nu mă deranjează decât că nu ai fost sincer.

Robi: Am înțeles”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si