Nicaieri parca nu e distractie mai mare ca la scoala de vara. Sub aparenta jocurilor si a veseliei maxime, copiii invata destul de mult, insa nici macar nu isi dau seama de asta.

Parintii sunt foarte deschisi pentru genul acesta de activitati atata timp cat ele sunt foarte bine cantarite ca si timp si imbina si elementul de joc si socializare cu elemental efectiv de invatare si cunoastere”, sustine Alina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cursurile unei scoli de vara incep, de regula, in iunie, o data cu vacanta de vara. Exista insa si module care se desfasoara pe tot parcursul anului, dupa orele de clasa.

Avantajele unor astfel de cursuri sunt in primul rand educatia, apoi faptul ca parintele poate merge linistit la serviciu, fara sa aiba batai de cap cu supravegherea celui mic.

CE NU FACE PARINTELE PENTRU COPIL!?

Un singur lucru face diferenta intre cele doua sisteme educationale. Daca in timpul anului, scoala este asigurata de stat, cursurile scolilor de vara "pica" in spinarea parintilor. Costurile difera in functie de modulele alese si de durata acestora, insa majoritatea parintilor admite ca este un efort care merita.

Alina: „ Scoala de vara, din punctul nostru de vedere, raspunde mai multor nevoi pe care copii le au, si la varsta mica si chiar si la varsta mare, de aceea incurajam cat mai multi copii sa se implice in astfel de activitati pe perioada verii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si