În urmă cu câteva zile, o tragedie a lovit comunitatea din Dolj. Doi gemeni în vârstă de nouă ani au murit dup ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Aceștia dormeau împreună cu bunica lor.

Trupurile neînsuflețite ale gemenilor au fost găsite de bunic, dimineața, când a mers să îi trezească pentru a-i duce la școală. Bunica gemenilor se află la spital, în stare foarte gravă.

Gemenii din Dolj au fost conduși pe ultimul drum

La doar nouă ani, viața s-a încheiat într-un mod tragic pentru doi gemeni din Dolj. Sebi și David au murit în somn, intoxicați cu monoxid de carbon, emanat de soba din dormitor. Alături de ei dormea și bunica lor, care, în acest moment se află internată la spital, în stare gravă.

"N-avea nimic soba! Sobele eu le curăț mereu, sobele, coșurile, absolut tot. Și mai ales când era vorba despre copii! Iar aseară, când eu m-am culcat, nu mai era foc în sobă. Nu văd de unde a venit monoxidul de carbon. I-am crescut, nu știe nimeni cât am muncit, nu știe nimeni cât am suferit, nu știe nimeni... nici nu știu dacă mai pot să trăiesc fără ei! Sufletul și viața mea! Așteptam dimineața să mă trezesc, să-i văd cu zâmbetul pe buze", a mărturisit bunicul gemenilor la scurt timp după tragedie, pentru Știrile Kanal D.

bunic

Bunicul gemenilor care au murit intoxicați cu monoxid de carbon

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Viața a fost dură cu cei doi minori. Aceștia au fost abandonați la o vârstă fragedă de părinți, iar de creșterea și educația lor s-au ocupat bunicii paterni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta. Cea mai mare greutate din lume. Acum nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc, nu știu cum să-i fac să intre pe stradă să vină încoace", a declarat bunicul gemenilor despre tragedia care îl încearcă, potrivit antena3.ro.

Bunica gemenilor se pare că nu a fot înștiințată despre moartea nepoților. Aflată la spital, femeie cere să îi vadă pe Sebi și David, dar nu știe că nu îi va mai putea vedea vreodată.

"Au murit doi copilaşi cuminţi și buni şi i-a îngrijit tataie-su bine. A avut grijă de ei. Dacă s-a întâmplat aşa... Nici ei nu ştiu ce s-a întâmplat. Mamaie-sa când o auzi... Că ea nici nu ştie. Vrea să îi arate copiii pe cameră, de unde să-i arate? Mamă-sa, tată-su i-au lăsat de mici, au plecat, mă-sa de 1 an jumătate. Nici nu știu dacă e mă-sa aici", a mărturisit o vecină, potrivit sursei citate anterior.

Sebi și David au fost conduși pe ultimul drum de întreaga comunitate, profund îndurerată de moartea lor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Mărturiile emoționante ale bunicului care și-a pierdut nepoții, în Dolj: ,,Au fost sufletul și viața mea''

biletele sebbi si david

Sebi și David au fost conduși pe ultimul drum

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragicul incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si