Close sidebar
Close sidebar

"Nu stiu daca regele va reusi sa treaca si peste aceasta suferinta" a declarat presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus

Presedintele de onoare al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus a declarat ca decesul reginei Ana va marca profund istoria recenta a Romaniei si se roaga ca regele Mihai sa treaca peste acest eveniment, cu toate ca nu crede ca se va mai putea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Este un eveniment extrem de trist pentru România, pentru români şi pentru majestatea sa Regele Mihai. Regina Ana a fost o parteneră devotată, care a stat mereu alături de rege, chiar şi în perioada de exil.
Regina Ana a dat ţării un exemplu de comportare demnă şi patru prinţese. O prezenţă discretă, iar românii au ştiut că au o regină doar în momentul în care a fost nevoie de asta. Mă rog lui Dumnezeu să îi dea putere încercatului rege să treacă şi peste acest moment, dar îmi este greu să cred. Nu cred că regele va putea”, a declarat Quintus, pentru STIRIPESURSE.RO.
Mircea Ionescu Quintus a mai spus ca din pacate, starea lui de sanatate nu ii permite sa participe la funeraliile reginei, lucru de care ii pare rau.

"Este un eveniment extrem de trist pentru România, pentru români şi pentru majestatea sa Regele Mihai.

Regina Ana a fost o parteneră devotată, care a stat mereu alături de rege, chiar şi în perioada de exil.

Regina Ana a dat ţării un exemplu de comportare demnă şi patru prinţese. O prezenţă discretă, iar românii au ştiut că au o regină doar în momentul în care a fost nevoie de asta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mă rog lui Dumnezeu să îi dea putere încercatului rege să treacă şi peste acest moment, dar îmi este greu să cred. Nu cred că regele va putea”, a declarat Quintus, pentru STIRIPESURSE.RO.

Mircea Ionescu Quintus a mai spus ca din pacate, starea lui de sanatate nu ii permite sa participe la funeraliile reginei, lucru de care ii pare rau.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI