Primul indiciu este pretul. Intotdeauna, o branza contrafacuta va fi mult mai ieftina decat una facuta din lapte.

Culoarea produsului. O branza facuta din grasimi vegetale va fi mai alba, decat una obtinuta din lapte. De asemenea, branza din grasimi vegetale este mai compacta si mai moale, pe cand cea din lapte este mai aerata, scrie doctorulzilei.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Branza neteda. Daca nu exista orificii de aer in interior, branza este falsificata cu clorura de calciu. Clorura intareste produsul.

Pusa la desarat. Daca laptele nu a fost de calitate, se va inmuia. Branza adevarata nu va avea niciodata consistenta untului.

Daca punem o bucata de branza la fiert si se dizolva, inseamna ca nu contine lapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si