Close sidebar
Close sidebar

Nu te mai lasa pacalit! Branza contrafacuta a invadat pietele din Romania! Uite cum sa o recunosti ca sa nu iti iei TEAPA

Exista cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont si care ne ajuta sa ne dam seama daca branza pe care dorim sa o cumparam este contrafacuta sau nu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primul indiciu este pretul. Intotdeauna, o branza contrafacuta va fi mult mai ieftina decat una facuta din lapte.

Culoarea produsului. O branza facuta din grasimi vegetale va fi mai alba, decat una obtinuta din lapte. De asemenea, branza din grasimi vegetale este mai compacta si mai moale, pe cand cea din lapte este mai aerata, scrie doctorulzilei.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Branza neteda. Daca nu exista orificii de aer in interior, branza este falsificata cu clorura de calciu. Clorura intareste produsul.

Pusa la desarat. Daca laptele nu a fost de calitate, se va inmuia. Branza adevarata nu va avea niciodata consistenta untului.

Daca punem o bucata de branza la fiert si se dizolva, inseamna ca nu contine lapte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI