S-a iscat o furtună din nimic în relația dintre Virginia și Robi. După lungi perioade în care iubitul ei a dat de înțeles că ar vrea să vină mai repede despărțirea, Virginia nu-i mai poate tolera în continuare glumele.

Virginia: "Cum să nu mă supăr?! Ai descris o fată pentru bunul tău plac. Ai spus niște caracteristici și vorbeai despre o fată nouă, nu despre mine!".

Citește și: "Radiază frumusețe și compasiune". Aleyna nu s-a mai ascuns și a făcut public mesajul pe care l-a primit de la el. Fosta concurentă de la "Casa iubirii", susținută de un bărbat misterios

Furtună între Virginia și Robi din Casa Iubirii

Furtună între Virginia și Robi din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robi: "Nu e cazul să faci drame pe aici"

Pentru că Robi nu recunoaște nimic, Virginia a primit un material în care iubitul ei a făcut mai multe declarații care-i pun pe toți pe gânduri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Robi nu consideră că trebuie să-i dea Virginiei vreo explicație pentru cele spune de-a lungul săptămânii trecute: "Nu e cazul să faci tu drame pe aici.

Dacă vrei să mai stai lângă mine, stai, nu ești ținută cu forță!".

Virginia: Spuneai: "Mamă, dacă ar intra o fată nouă!"
Robi: Asta-i ai înțeles tu?!
În materialul vizionat împreună, Robi spunea că vrea o fată nouă în casă, brunetă. creolină, cu 1,70 m, cu ochi mari negri.

Robi este de părere că a pus-o pe Virginia în situații în care nu trebuia să o pună.

Robi: Este o femeie mișto, înțelegătoare, dar nu prea o merit.
Cosmin: Eu replica asta am auzit-o într-un film, dar ăla voa să se despartă de ea. Nu te merit, ești prea bună pentru mine, îi spunea tipul.

Colegii de emisiune au continuat să îl tachineze pe concurentul nehotărât din Casa Iubirii. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: Vrea sau nu vrea Robi să se despartă de Virginia?   

Robi vrea o fată nouă în Casa Iubirii!

Robi vrea o fată nouă în Casa Iubirii!

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si