In cartea "Haremul lui Gaddafi", Cojean dezvaluie povestea unei eleve, "Soraya", care a fost rapita la 15 ani si transformata in sclava a lui Gaddafi.

Ea a fost eliberata cinci ani mai tarziu, dupa ce a fost batuta si violata aproape in fiecare zi.

Fostul dictator a vazut-o la o ceremonie si le-a cerut oamenilor lui sa i-o aduca fiindca o doreste. In urmatoarea zi, fata a fost adusa la palat, unde a fost dezbracata, epilata si dusa in camera despotului.

"Nu-ti fie teama. Sunt tatal tau. Sunt si fratele, si iubitul tau. Voi fi totul pentru tine, pentru ca vei ramane sa locuiesti cu mine pentru totdeauna", i-a spus fostul dictator fetei.

"Soraya" l-a respins si drept pedeapsa a fost luata de seful haremului pentru "a fi educata". A fost obligata sa vizioneze materiale indecente si sa se uite la Gaddafi in timp ce facea sex cu altii, pentru ca, potrivit cartii, despotul viola atat fete, cat si baieti, scrie historia.ro.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si