O autostrada, 2 benzi pe sens si nicio problema legata de aglomeratie. Terenul perfect pentru cineva care vrea sa iasa in evidenta. Noi va sfatuim sa nu exagerati cu viteza, indiferent de conditii.

Soferul care filmeaza aceste imagini accelereaza, iar vitezometrul inregistreaza peste 180 de kilometri la ora. Trece pe prima banda si priveste in oglinda. Acum apare supriza!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A doua banda este acaparata de un trabant care depaseste fara probleme masina din care sunt filmate aceste imagini. Va reamintim: vitezometrul inregistra peste 180 de kilometri la ora. Asta inseamna ca trabantul merge mult mai repede. Cu 190? Cu 200? Sa nu ne pierdem totusi in calcule!

Internautii se intreaba de zor: sunt reale aceste imagini? Daca analizam atent inregistrarea, e clar ca trabantul merge cu viteza. Ne dam seama de asta pentru ca depaseste si celelalte masini. Cat de tare merge e insa un mister!

E drept, tot pe internet descoperim inregistrari cu trabantul care depaseste, intr-o cursa de viteza, modele mult mai noi. E drept, in acel caz, motorul era pregatit special pentru curse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si