Cumparaturile incep cu stangul inca din fata magazinului. Degeaba va dati silinta acasa sa faceti o lista cu stricul necesar, daca va furati singuri caciula, inca de la intrare.

L-am adus si pe fiul meu. Lista nu este lunga, dar am luat un cos mare.


Este primul semn ca nu tineti la economiile dumneavoastra. Cosul trebuie sa-l alegeti in functie de marimea listei.

In cazul de fata, degeaba s-a straduit Mirela sa faca o lista scurta.

E lucru stiut ca, ajunsi printre rafturi, toate ne trebuie. In spatele acestei iluzii sta o armata de specialisti angajata exact ca sa va faca sa cheltuiti. De pilda, produsele de baza, cum ar fi lactatele, sunt puse strategic, in spatele magazinului. Timp suficient  sa vizitati si celelalte raioane, in drum spre ele.

Am vazut ca sunt ceva oferte, florile sunt exetraordinar de frumoase, mie imi plac foarte mult florile.

Daca nu le aveti pe lista, mai bine le evitati. Ofertele sunt puse strategic taman ca sa picati in plasa si sa va umpleti cosul.

Mami, am nevoie de niste casti! Aoleu, dragul meu, trebuie sa mergem sa luam mancare prima data, nu crezi? Nu e nimic! E aici, la intrare, ma duc repede.

O sa ma opresc la acest minunat raion, care are oferta la vesela.
Intotdeauna vesela avem nevoie acasa

Am ajuns la raionul de uleiuri, unde incep eu cu primul ingredient de pe lista mea, dupa cum vezi caruciorul e pe jumatate plin.

Un alt truc e sa va uitati pe partea stanga, pentru ca cele mai atractive produse sunt puse pe rafturile de pe partea dreapta.



Uite, daca nu mi-ai luat casti trebuie sa-mi iei macar o camasa.
Nu era nici asta prevazut, dar hai sa vedem. Ce ti-ai dori? Care-ti place? Alba

Un alt truc ce va va scuti de cheltuieli inutile e sa nu mergeti flamand la cumparaturi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro



Si, nu in ultimul rand, daca tineti la economiile dumneavoastra, lasati copilul acasa! Pentru el, raionul cu dulciuri si bauturi carbogazoase este Raiul pe pamant.

Bineinteles, cum se intampla de obicei, ne-am pierdut printre rafturi, iar fiul meu se va intoarce de la raionul de dulce cu un pumn de dulciuri.

Am ajuns la casa de marcat, unde Mirela are parte de o surpriza de proportii. De proportii e si bonul primit la sfarsit. 300 de lei costa intreg cosul de cumparaturi.

Facem un experiment, ca sa aflam cat costa, de fapt, ce a trecut Mirela pe lista. De data aceasta, va folosi toate trucurile de mai sus.

Acum am venit singura la cumparaturi, mi-am luat un cos mic, imi propun sa nu ma abat stanga-dreapta si vreau sa sfarsit sa calculez ce am pe lista.

 

60 de lei! Atat a costat, de fapt,  tot ce avea nevoie Mirela. Diferenta de 240 de lei intra in buzunarul comerciantilor. Adica, puteti plati si de patru ori mai mult, doar pentru ca nu va organizati la cumparaturi.


COS MARE- 300 LEI

orhidee 40 lei
camasa 75 lei
6 farfurii 18 lei
tableta mare ciocolata 11 lei
bomboane de ciocolata 20 lei
piscoturi 8 lei
biscuiti 6 lei
2 l ulei 12 lei
zahar 3 lei
2 l lapte proaspat 17 lei
3 iaurturi 6 lei
branza 12 lei
sunca 13 lei
caizer 27 lei
crenvursti 10 lei
pizza 9 lei
pepene verde 10 lei
paine 3 lei

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

COS MIC- 60 LEI

2 l ulei 12 lei
zahar 3 lei
2 l lapte proaspat 17 lei
mezeluri 19 lei
3 iaurturi 6 lei
Paine 3 lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si