Close sidebar
Close sidebar

"Nu vreţi să ajungeţi ca mine", este mesajul sfâșietor al unei tinere aflate pe patul de spital

Tânăra nevaccinată a postat un mesaj prin care îi îndeamnă pe toți să se vaccineze pentru a nu ajunge pe un pat de la Terapie Intensivă.

Diana Bostan,

Mesajul sfâşietor lăsat de pe patul de moarte de Alexandra [Sursa foto: TikTok @atasteofalex]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie din SUA, în vârstă de 31 de ani, a filmat un video prin care îi îndeamnă pe toți să se vaccineze pentru a nu ajunge în situația ei.

Cu ultimele puteri, femeia a tras un semnal de alarmă prin videoclipul postat

Alexandra Blankenbiller, din Florida, avea doar 31 de ani când s-a stins din viaţă, infectată cu virusul SARS-CoV-2. Conform Observatornews.ro, femeia nu era împotriva vaccinării, ci doar a vrut să se asigure că e cea mai bună soluție. 

 "Nu mai am energie să vorbesc, așa că voi încerca să fac asta rapid.

Nu m-am vaccinat. Nu sunt anti-vaxxer. Încercam doar să mă documentez (n.r. înainte de a mă vaccina). Eram speriată. Am vrut ca eu și familia mea să ne vaccinăm în același timp. Și, așa cum sunt sigură că știți, este greu să îi convingi pe toți să fie de acord pe un subiect, dacă oamenii simt diferit. Deci, cred că a fost o greșeală. Nu ar fi trebuit să aștept.
Dacă sunteți chiar şi 70% siguri că doriți să vă vaccinaţi, faceţi asta. Nu așteptați! Sper că poate aşa, dacă vă vaccinaţi, nu veţi ajunge la spital, cum am păţit eu, în regulă? Sper că poate aşa, dacă vă vaccinaţi, nu veţi ajunge la spital, cum am păţit eu, în regulă?”, a declarat femeia aflată la un pas de moarte.

Citeste si: Vouchere de 100 de lei pentru cei ce se vaccinează anti-COVID. Vezi de unde pot fi ridicate

Alexandra a murit nouă zile mai târziu

Familia nu a avut permisiunea de a o vizita, iar din filmulețele postate se observă cum starea ei de sănătate se degrada, de la o zi la alta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Prietenii și apropiații au doar cuvinte de laudă la adresa Alexandrei: „Cel din urmă videoclip arată mult din cum era ea, ca persoană. Era altruistă- genul de persoană care și-a petrecut ultimele zile pentru a-i ajuta pe alții.” 

Studiile arată că vaccinurile produse de Pfizer, AstraZeneca sau Moderna reduc riscul de spitalizare sau deces în cazul infectării cu SARS-CoV-2 cu peste 90%, după administrarea ambelor doze prevăzute în schema completă. 

Citeste si: Bilanț vaccinare 10 septembrie 2021. Peste 10.000 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI