Close sidebar
Close sidebar

Nuba muta tot Bucurestiul la mare de 1 Mai

Agitatie mare in lumea mondena bucuresteana dupa ce au aparut zvonuri ca nu mai exista locuri la petrecerea de trei zile organizata cu ocazia inaugurarii Nuba Beach Club, din Mamaia Nord. Iubitorii vietii de noapte din cluburile de lux din Capitala si nu numai, au incins telefoanele de rezervari, sperand ca organizatorii sa mai fi pastrat cateva locuri, insa sansele sa mai poti obtine o invitatie sau o masa par foarte mici.

Mihai Dragan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca orice club exclusivist care se respecta si asa cum a obisnuit publicul in Bucuresti, accesul la evenimentele de aceasta anvergura organizate la locatiile Nuba din Herastrau se face pe baza de invitatie sau dupa regula „primul venit, primul servit”, iar petrecerea de 1 Mai nu este o exceptie. Practic, adancimea buzunarelor nu conteaza foarte mult. Doar ca, de data aceasta, interesul pentru eveniment este mai mare chiar decat asteptarile cele mai optimiste ale organizatorilor. In primul rand lista celebritatilor care vor fi gazdele celor trei nopti de distractie pe nisipul Marii Negre este cu siguranta un motiv.

Prima noapte a petrecerii, pe 28 aprilie, promite distractie fara limite, o deschidere de zile mari cu cantaretul si entertainerul grec Antonis Remos. Daca n-ai auzit de Remos, inseamna ca n-ai dat nicio raita prin insulele grecesti de lux, cu epicentrul in Mykonos.
De cativa ani buni, artistul invitat la Nuba Beach este cel care deschide si inchide sezonul in Nammos, cel mai luxos club de pe insula de fite a grecilor, o destinatie la moda si printre potentii Romaniei.
Celebrul si excentricul milionar Gianluca Vacchi, care a mai fost la Nuba si anul trecut, a lasat o impresie extraordinara celor care au participat la petrecerea respectiva si toti ar vrea acum sa repete experienta sau sa o traiasca si ei, daca au ratat-o anul trecut.
Un selfie cu italianul are valoare de „pasaport de cluburi” pentru cunoscatori. Gianluca, care va asigura distractia in seara de 29 aprilie, va unul din primii care vor folosi heliportul de la Nuba Beach, primul din Mamaia, o facilitate asteptata de ani de zile de clientii cluburilor de fite de la mare, satui de traficul infernal de pe ruta Bucuresti – Mamaia din fiecare weekend estival si de lipsa infrastructurii si a parcarilor din statiune.
Apoi, daca ne gandim la zecile de sampanii de mii de euro care se comanda de obicei la aceste petreceri, pretul zborului cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Mamaia, in jur de 2.500 de euro, pare un mizilic.
Ultima zi a petrecerii are ca tema un Rose Brunch, numai bun pentru a „sterge” oboseala acumulata, este gazduita de nimeni altul decat Jean Roch, proprietarul celebrului lant international de cluburi VIP Room.

„Incercam sa nu lasam pe nimeni pe afara, iar prioritate au clientii nostri. Doar ca anul trecut, cumulat, evenimentele Nuba au avut un total de circa 100.000 de participanti. Oricum ar fi, promitem celor care nu au putut sa fie alaturi de noi acum ca vor avea sigur ocazia sa testeze noua experienta pe parcursul acestei veri pentru ca petrecerea de 1 mai este doar inceputul”, spune Mihai Scarlat, directorul de comunicare al grupului Nuba.
Dupa o usoara scadere a interesului in ultimii ani pentru cluburile de fite din Mamaia Nord, deschiderea Nuba Beach Club ar putea fi o gura de aer proaspat si pentru cluburile din vecinatate, pentru ca daca nu poti ajunge la Nuba, macar poti fi prin apropiere ca nu stii niciodata cum se iveste o ocazie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI