Copilul si mama s-au refugiat in marea din apropierea satului Mati, unde au fost gasiti de echipele de salvare. Femeia a fost salvata, insa pentru bebelus nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit autoritatilor, bebelusul este prima victima a incendiilor care au mai facut 87 de victime, scrie Talking Greece.

Pompierul a fost mobilizat la slujba,

in Atena, fiind nevoit sa-si lase in urma sotia si fiul. Cei doi s-au refugiat in mare, unde au fost descoperiti de echipajele de salvare. Femeia a fost transportata la spital, in stare critica, insa bebelusul era deja decedat in momentul in care salvatorii i-au descoperit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Nepotul meu avea doar 6 luni. Nici macar nu am apucat sa-l botezam", a povestit bunica victimei la o televiziune locala." A murit in bratele mamei sale. Au fost gasiti in mare dupa cinci ore".

Sursa: stirileprotv.ro 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si