UPDATE: Încă șase cazuri de coronavirus au fost confirmate în România!

Este vorba de români din Hunedoara.

UPDATE: A fost confirmat al 53-lea caz de coronavirus din țara noastră. 

Al 53- lea caz de de coronavirus a fost diagnosticat joi, un bărbat de 53 de ani din Covasna.

Bărbatul a venit din Italia, de la Trentino, în 8 martie.

El s-a autoizolat la domiciliu.

Bărbatul s-a îmbolnăvit ca urmare contactului cu un caz deja diagnosticat.

UPDATE: A fost confirmat al 52-lea caz de coronavirus din țara noastră.

Al 52- lea caz de de coronavirus a fost diagnosticat joi, o femeie de 33 de ani care lucrează în Italia şi care s-a întors marţi în ţară.

Cel de al 52-lea caz este o femeie de 33 ani, care lucrează în Trentino, Italia.

Femeia s-a intors pe 10 martie în ţară, iar în ziua urmatoare, s-a internat cu durere în gât la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

UPDATE: A fost confirmat al 51-lea caz de coronavirus din țara noastră. 

Este vorba de un şofer de TIR din Mureş, care a călătorit în Italia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

UPDATE: A fost confirmat cel de-al 50-lea caz de coronavirus din România.

Este vorba de o femeie în vârstă de 54 de ani din Neamț. Aceasta a fost internată la Spitalul Roman pe data de 11 martie 2020, cu tuse, febră șifaringită.

Pe 1 martie 2020, femeia s-a întors din Italia, dintr-o zonă neafectată de coronavirus.

UPDATE: Cel de-al 49-lea caz de coronavirus din România este o femeie de 45 de ani, venită din Italia, aflată în carantină în Arad.

Femeia este al doilea caz depistat joi. Miercuri, a fost ziua în care ce cele mai multe cazuri înregistrate, 18.

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat joi al 48-lea caz de coronavirus, o tânără de 20 de ani, contact indirect al fostului ofiţer MAI, în vîrstă de 60 de ani, internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota” şi diagosticat ulterior  Au fost deschise 21 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi două pentru comunicarea de informaţii false.

UPDATE  - Institutul Naţional de Sănătate Publică a modificat pe site bilanţul celor infectaţi cu coronavirus, care iniţial era de 49 de persoane, în prezent fiind anunţate 48 de persoane infectate, 20 de cazuri fiind în Bucureşti. Astfel, cifrele INSP coincid acum cu cele anunţate de Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE- Grupul de Comunicare Strategică a confirmat 48 de cazuri/21 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi 2 pentru comunicare de informaţii false

 Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilanţul îmbolnăvirilor ajungând la 49 persoane, conform datelor Institului Naţional de Sănătate Publică (INSP). Grupul de Comunicare Strategică a confirmat până acum 48 de cazuri. Au fost deschise 21 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi două pentru comunicarea de informaţii false.

Datele INSP indică existenţa a 49 de cazuri de coronavirus, 21 fiind în Capitală, în timp ce Grupul de Comunicare strategică a confirmat până la această oră 48 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Citeste si: Vâlcea: Bărbat întors din Italia şi care ar fi trebuit să fie izolat la domiciliu, prins băut la volan după ce a provocat un accident rutier

Conform Grupului de Comunicare Strategică, este vorba despre o femeie de 20 de ani, din Bucureşti, contact indirect al pacientului 17, bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care a fost internat pe 5 martie la Spitalul Dimitrie Gerota, fiind depistat pozitiv ulterior internării.

Citeste si: Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre dezinfectanţii pentru protejarea de coronavirus: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseşte la nimic!

Digi 24 relatează că a doua persoană este un bărbat, tot contact indirect al celui care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că 6 persoane au fost declarate vindecate.

Totodată, până în prezent, au fost înregistrate 21 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal şi două dosare penale înregistrate pentru comunicarea de informaţii false, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 404 Cod Penal.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Ce spune Adrian Streinu Cercel despre dezinfectanți: "Alcoolul sanitar nu este bun!" Care este explicația?

Potrivit  datelor INSP, în Bucureşti sunt 21 de cazuri.

Alte 1.450 de persoane sunt în carantină, iar 12.917 sunt izolate  la domiciliu.

Miercuri, au fost confirmate cu coronavirus 18 persoane, cele mai mare bilanţ înregistrat într-o singură zi de la apariţia cazurilor de îmbolnăvire în România.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si