Close sidebar
Close sidebar

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 109. Ultimele doua victime sunt din Mures, respective Satu Mare

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 109, dupa ce medicii au confirmat virus gripal la doi barbati care au murit in ultimele zile. Unul dintre ei avea gripa de tip A, celalalt de tip B.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat, miercuri, ca a fost confirmat virus gripal la doi barbati care au murit in ultimele zile.

Astfel, este vorba despre un barbat in varsta de 28 de ani din judetul Mures, confirmat cu virus gripal tip A, fara conditii medicale preexistente cunoscute, nevaccinat antigripal.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

De asemenea, este vorba despre un barbat de 43 de ani din judetul Satu Mare, confirmat cu virus gripal tip B, avand conditii medicale preexistente si antecedente vaccinale antigripale necunoscute.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 109.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI