Close sidebar
Close sidebar

Numarul manifestantilor din Piata Victoriei a ajuns la 20.000. "Tricolorul uman" a fost realizat

Peste o suta de oameni - sustinatori ai Guvernului Grindeanu - protesteaza, duminica seara, pentru a opta zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, unde cer demisia presedintelui Klaus Iohannis.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE Protestul de la Palatul Cotroceni s-a incheiat in jurul orei 21. circulaţia rutiera in zona a fost reluata.

UPDATE 20.000 de oameni sunt in piata Victoriei. Protestatarii au realizat "tricolorul uman".

Foto: Captura Digi 24

UPDATE Numarul manifestantilor din Piata Victoriei din Capitala, unde oamenii s-au adunat pentru cea de a treisprezecea zi la rand pentru a cere demisia Guvernului, depaseste 6.000. Pe cladirea BRD si pe acoperisul Muzeului taranului Roman sunt proiectate, din nou, mesajele manifestantilor.

UPDATE Numarul manifestantilor din Piata Victoriei din Capitala, unde oamenii s-au adunat pentru cea de a treisprezecea zi la rand, depaseste 2.000.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

UPDATE Numarul manifestantilor din Piata Victoriei, unde oamenii s-au adunat pentru cea de a treisprezecea zi la rand, depaseste 1.000, la ora transmiterii acestei stiri, în timp ce în fata Palatului Cotroceni numarul protestarilor a ajuns la aproximativ 600.La

ora 21.00, manifestantii vor sa creeze "cel mai mare tricolor uman".

Si in Piata Victoriei au inceput sa se adune cateva zeci de persoane, in cea de a treisprezecea zi de proteste antiguvernamentale declansate dupa adoptarea Ordonantei de Urgenta privind modificarea codurilor penale. La ora 21.00, manifestantii vor sa creeze "cel mai mare tricolor uman".

La acesta ora, aproximativ 100 de oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, unde cer demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Manifestantii- care au steaguri tricolore si pancarte cu mesaje precum Iohannis, demisia "Jos DNA, Politia politica", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat"- sufla in vuvuzele, huiduie si scandeaza ”Demisia”, fiind a opta zi de proteste.
 

Sambata seara, in fata Palatului Cotroceni au protestat aproximativ 400 de persoane, manifestatia incheindu-se cu intonarea imnului national.

Recordul de participanti la manifestatia de la Cotroceni a fost putin peste 2.000.

Marti, o parte a manifestantilor au venit la protest cu autocare si microbuze inmatriculate in judetul Dolj. Miercuri seara, presedintele Klaus Iohannis a mers in mijlocul protestatarilor, incercand sa aiba un dialog cu ei. "Suntem cu totii romani", le-a spus manifestantilor presedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de cateva minute. Oamenii l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara, strigand "Demisia". Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook ca intelege sa isi exercite mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor si ca este "absolut firesc sa existe diferente de pareri", fiind dreptul fiecarui cetatean sa-si exprime convingerile pasnic si civilizat.

si in Piata Victoriei au inceput sa se adune, la aceasta ora, cateva zeci de oameni, in cea de a treisprezecea zi de proteste antiguvernamentale.

La ora 21.00, manifestantii vor sa creeze "cel mai mare tricolor uman", potrivit anuntului postat de organizatori pe pagina de Facebook "Coruptia ucide". Manifestantii au fost rugati sa aduca o sursa de culoare- rosu, galben si albastru- si o lanterna. Organizatorii spun ca vor distribui coli de hartie in cele trei culori, care la ora 21.00 sa fie luminate cu lanternele si cu blit-urile telefoanelor mobile. Conform postarilor de pe pagina de Facebook a evenimentului, toate dosarele si colile colorate ar urma sa fie donate, saptamana viitoare, unor scoli si gradinite aflate la marginea Bucurestiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI