Pe zi ce trece, cazurile de covid cresc alarmant, însă românii sfidează parcă orice regulă și iau cu asalt aeroporturile din țară. Cu gândul că nimic nu le-ar putea strica vacanța, și cu bagajele la purtător, așteaptă voioși să plece în mult așteptatul concediu.

Zborurile spre Grecia sunt cele mai aglomerate în această perioadă. Nici măcar zvonul că un focar de Covid a fost depistat în Thassos nu-i mai convinge să se protejeze, un singur lucru îi unește însă pe toți, pofta de distracție.

Românii nu se tem de îmbolnăvire

Doamna din imagine de pildă, și-a luat prietenele și a zburat pe tărâmurile elene în căutarea distracției, dând uitării orice risc!

"Trebuie să trăim cu el, așa apreciez eu, pentru că el o să fie alături de noi de acum, și în niciun caz nu mă sperie un virus!"

Citeste si: Incendii puternice în toată Europa din cauza căldurii. Care sunt țările cele mai afectate

Și se pare că după același principiu se ghidează mii de români pentru care s-a dat liber la vacanțe.

"N-o să-mi strice vacanța deloc, a fost o perioadă grea pentru toți, a trecut, acum trebuie să supraviețuim, avem altele mai nasoale!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se manifesta mutația Centaurus a virusului SARS-CoV-2. Noua varianta COVID-19 creează îngrijorare în întreaga lume

În Grecia, cetățenii care se îmbolnăvesc de Covid sunt obligați să rămână în izolare pentru 5 zile, regula, nu se aplică însă și pentru turiști, iar acest lucru nu face decât să aducă și mai mulți doritori pe insulele elene.

Agențiile de turism abia fac față cererilor de vacanță

Totuși, alegerile românilor în materie de vacanțe nu se limitează la Grecia, mulți pleacă și în Turcia, Italia, ori chiar Cehia!

De altfel, pofta de ducă a românilor este resimțită la maximum în rândul agențiilor de turism care abia mai fac față valului imens de cereri.

Citeste si: Noi amenzi pentru lipsa rovinietei în 2022. Klaus Iohannis a semnat decretul

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Florin Popescu, reprezentant agenție de turism: "După doi ani și jumătate de pandemie, oamenii doresc să călătorească, așa că solicitările venite în cadrul agenției noastre sunt la același nivel, dacă nu chiar mai mari în ultima perioadă."

Citeste si: Cât a ajuns să coste un weekend la Mamaia? Cea mai cunoscută stațiune de pe litoral duce lipsă de turiști

Charterele de Grecia, Turcia, Spania, ori Egipt au fost cel mai bine vândute anul acesta, pe semne că nici măcar nu mai există locuri disponibile pentru perioada următoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si