Operatorul aerian low-cost Ryanair a înregistrat în primul semestru o creştere a numărului de pasageri cu 127% în România, astfel că a transportat 680.000 de persoane, faţă de 300.000 de pasageri în perioada similară a anului trecut.

Vom ajunge la 1,9 milioane pasageri transportaţi, în România, între martie 2017 şi martie 2018. Începând de astăzi, începem să operăm din Timişoara”, a declart O’Brien.

Din Timişoara, compania va opera zboruri către şapte destinaţii: Bucureşti, Berlin, Dusseldorf, Bruxelles, Londra-Stansted, Milano-Bergamo (din octombrie) şi Frankfurt.



Din Bucureşti, compania va începe să opereze zboruri către Berlin începând de vineri, iar către Bristol din luna noiembrie a acestui an.

În august, Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute de la Bucureşti la Palermo, începând din 28 martie 2017, care va fi operată de trei ori pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 24,99 euro, pentru călătorii în aprilie şi mai 2017.

Compania are curse din Bucureşti spre Madrid, Roma, Milano, Bologna, Dublin, Londra, Bruxelles, Atena.

Ryanair concurează, pe piaţa operatorilor low-cost, cu Blue Air şi Wizz Air. Blue Air a transportat, în primele şase luni din acest an, 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai mulţi comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015, pe fondul introducerii a 25 de noi rute în acest an şi extinderii flotei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si